perjantai 19. syyskuuta 2014

Reebokin Skyscape Runaround -tennarit

En ole korkkari-ihmisiä sitten ollenkaan. Minulla on kaapissa kyllä paljon kenkiä, mutta ne ovat kaikkea muuta kuin perinteisiä tyttökenkiä. Ennen kaikkea olen ihastunut tennareihin. Syynä tähän on, että lähes kaikki maailman kengät hankaavat. Minulla on myös melko leveä jalka, joten useat naisten kengät eivät vaan sovi jalkaani. Jos löydän hyvät kengät, ostan yleensä melkein heti toiset samanlaiset. Juuri näin toimin tälläkin kertaa.

Ostin ensimmäiset Skyscapet Intersportista Jyväskylästä. Lähdin ostamaan Niken Free-lenkkareita kaupunkikäyttöön, mutta Niket eivät vaan jaloilleni sovi. Harmi, sillä Freet ovat hienot. Kiertelin kaupassa vähän allapäin, mutta onneksi en lähtenyt heti pois. Huomasin nimittäin Reebokin kengät, jotka näyttivät ihanan kevyiltä ja hieman sellaisilta kaupunkilenkkareilta. Kokeilin kenkiä, ja ne olivat ihanat jalassa. Vielä nytkin pohja on niin pehmeä, että tekisi mieli hyppiä! Kengät eivät paina mitään, ne eivät hankaa, ovat ulkoisesti jees ja kaiken lisäksi ne voi pestä pesukoneessa.

Pinkit Reebokit

Kengät siis osoittautuivat ihaniksi. Pakko oli saada toiset! Intersportissa oli vain mustia kenkiä valkoisella pohjalla, joten päätin selailla nettiä. Reebokin omassa, jenkkiläisessä verkkokaupassa oli kyllä vaikka mitä värejä, mutta Suomen kaupassa ei juuri mitään. Löysin kuitenkin Zalandosta mustat kengät, joissa oli pinkki pohja. Kokoani oli vielä jäljellä, joten päätin oitis tilata kengät. Olen onnellinen! En juuri muita kenkiä ole pariin kuukauteen pitänyt.

Mustaa ja pinkkiä!

Huom! Keväällä 2015 julkaistiin 2.0-malli! Katso täältä.

2 kommenttia:

  1. Minäkin oon ehdottomasti enemmän tennarityyppiä kuin korkkari. Tosi kivat nuokin lenkkarit :)

    VastaaPoista
  2. Harmi, että ei voi välittää kuvien kautta sitä tunnetta, kun kengät ovat jalassa. :) Vähän minua kyllä harmittaa, että Freet eivät istu jalkaan, mutta ehkä pääsen siitä yli. Se on kovempi paikka, että Converset painavat pikkurilliä, joten niitäkään en voi pitää. Nyyh!

    VastaaPoista