sunnuntai 17. toukokuuta 2015

MAKEEdesign ja ihanat kukkarot

Kirjoitanpas tähän väliin lyhyen jutun niinkin arkisesta asiasta kuin kukkarosta. Enpä ehkä muuten vaivautuisi asiasta kirjoittelemaan, mutta lähes päivittäin kukkaroni saa sellaista huomiota, että on kyllä jo pakko kirjoittaakin.


MAKEEdesignin kukkarot

Olen siis jo vuosia käyttänyt MAKEEdesignin tekemiä kukkaroita. Alkuun ostin kaksi käsityömessuilta Jyväskylästä. Toinen kukkaro kesti pari-kolme vuotta, kunnes meni vähän huonoon kuntoon. Ensimmäinen MAKEE-kukkaroni oli light popcorn -kukkaro, joka herätti kyllä paljon huomiota. Kaupassa kassalla moni ihmetteli, enkö maksa kaikkia ostoksiani. Kukkarohan näyttää siis ihan oikealta popparipussilta. Samaan aikaan käytin varsinkin ulkomailla kuvassakin näkyvää Tupla-pussia. Se on vieläkin ihan ehjä.



Kun popparipussi meni rikki, halusin tietenkin uuden. MAKEE:lla on paljon hienoja kuoseja, mutta olin jotenkin ihastunut popparikuosiin. Niinpä tilasin pari uutta. Nyt minulla on siis kolme kukkaroa, joista kahta käytän koko ajan. Ja huomiota kukkarot saavat lähes joka kerta, kun asioin jossain. :)

MAKEEdesignissa ihastuttaa myös ekoajattelu - ovathan pussien kääreet oikeita, muuten roskiin meneviä papereita. Kiva, että uusiokäytetään eikä heitetä kaikkea roskiin. Kun itse en osaa ommella, mielelläni tuen yrityistoimintaa, joka osaa asioita kierrättää.



Joku on joskus kysynyt, eikö tuollaisen kukkaron käyttäminen ole hankalaa. Eipäs ole ollenkaan. Se hyvä puoli kukkarossa on, että ihan kaikkia maailman kortteja ei tule mukana enää kuljetettua. Ja ihan hyvin olen pärjännyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti