lauantai 11. huhtikuuta 2015

Adidas Superstar -tennarit

Vielä pieni kenkäpäivitys.

Tai ei taida olla kyse kovin pienestä asiasta, sillä Adidaksen Superstar-kengät ovat kulkeneet mukana elämässäni jo vuodesta 1999 asti. Silloin lähes jokaisella vähänkään aikaansa seuraavalla nuorella piti olla ko. kengät - niin minullakin. Minulla kuitenkin on sellainen ongelma, että lähes kaikki kengät hankaavat. Huomasin pian, että Superstarit eivät hankaakaan. Niinpä olenkin ostanut aina uudet kengät, kun entiset ovat kuluneet puhki. Uusimmat hankintani tein viime kuussa. Laskin, että uusimmat kengät ovat järjestyksessään kahdeksannet.


Nämä ovat vielä jokseenkin ehjät.


Minulla ovat olleet seuraavat väriyhdistelmät:

valkoinen-hopea
valkoinen-punainen (tarrakiinnitys)
musta-kultainen
valkoinen-vaaleanpunainen
valkoinen-pinkki (itse suunniteltu)
musta-valkoinen
valkoinen-musta

Ihanat Supercolorit!

Tänä vuonna vietetään Superstarien juhlavuotta, joten Pharrel William suunnitteli hienon Supercolor-malliston, jossa esimerkiksi kyseisiä kenkiä saa 50:llä eri värillä. Itse meinasin ostaa ensin pinkit, mutta jostain syystä päädyinkin turkoosiin (lab green). Voi olla, että tilaan jossain vaiheessa vielä toiset.

Tilasin kengät Stadiumista, mutta Adidaksen omassa nettikaupassa on laajempi valikoima. Hinnoissakaan ei ole suurta eroa.


Ihanat pohjalliset!

Juhlista siis sinäkin Superstarien juhlavuotta kulkemalla niissä! Ja olen ymmärtänyt, että niin tekee tällä hetkellä moni julkkiskin. (Se tosin tuntuu hauskalta, sillä olen kulkenut moisissa, jo välillä niin epämuodikkaissa kengissä 16 vuotta.) Minkäs teet, kun kengät ovat aivan mahtavat jalassa!

Motto: Kun tarpeeksi monta vuotta odottaa, niin joskus ne ovat muodissa. :D

10 kommenttia:

  1. Hei, haluaisitko myydä jotkut vanhat superstarit? Olisin valmis ostamaan. :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Täysin kuluneet olen jo heittänyt pois, joten minulla on jäljellä vain ne, joita käytän (edes joskus). :( Niitä en valitettavasti ainakaan vielä raaski myydä pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko ihan varma, ettet haluaisi myydä noita kuvassa olevia puna-valkoisia? Voitais neuvotella hinnasta. :D

      Poista
  3. Sori, mutta en vaan voi myydä. Olen aikoinaan ne itse suunnitellut, niin kovin on tunnearvoa kengillä. :) Ovat siis täysin uniikit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laita tänne kuvia, missä sulla on erilaisia superstareja jalassa. :) Ois siistii!

      Poista
    2. Ettet nyt vaan olisi joku "tuttu" työpaikaltani? :D Joo, mutta joskus saattaa kuviakin tulla. Nyt on kuitenkin toistaiseksi aika muiden tekstien ja kuvien.

      Poista
    3. Noo, pitää sitten vaan kuvitella, miltä ne näyttää sun jalassa. :D (Ja miltä ne haisee ja tuntuu... Ne on vaan ihan järjetön fetissi mulle, heh. Oikeesti.)

      Poista
    4. Haha. Jatka samaan malliin, girl! :)

      Poista