lauantai 17. tammikuuta 2015

Ihana taulu ruokailutilaan ja Iittalan Nappula-kynttilänjalat

Tämä on nyt jo vähän vanha juttu, mutta ostin tai tarkemmin sanottuna tilasin itselleni taulun. Ruokailutilan seinä näytti niin tyhjältä, että oli pakko keksiä jotain.

Taulu on ihana!

Selaan usein Emilian Valontalo-blogia, josta nytkin sain hyvän idean. Hän oli tilannut kuopiolaiselta Noora Svärdiltä taulun, jonka abstrakti tyyli miellytti myös minua. Niinpä suuntasin Nooran sivuille katselemaan, mitä kaikkea hän on tehnyt. Taulut olivat niin upeita, että olisin voinut ostaa niistä minkä tahansa! Lopputulos oli, että tilasin Nooralta taulun toiveideni mukaan. Halusin mustaa, valkoista, harmaata sekä yllättäin keltaista. Ja todellakin sain minä tilasin! Taulu on ihana! Voi olla, että tilaan jossain vaiheessa toisenkin taulun asuntoani koristamaan.


Tästä lähdin liikkeelle...

Ja tähän päädyin!


Valitettavasti kuvat ovat taas hieman rakeisia. Tilasin taulun jo kesällä, mutta sain vasta nyt aikaiseksi kuvata sen. Harmi, että valo ei oikein tähän aikaan vuodesta riitä kuvailemaan sisäkohteita vanhalla luurillani.


Maalaustyyli on sopivan utuisa.

Tarkkasilmäiset huomasivat, että keittiön pöydällä oli kaksi uutta kynttilänjalkaa. Nehän ovat Iittalan Nappulat, jotka ostin viikko sitten alennusmyynnistä. Olin jo pitkään suunnitellut ostavani ne, mutta nyt oli kyllä ihan pakko, kun kerta halvalla sain.


Iittalan Nappulat


Huomenna tulee vieraita, joten kynttilät palamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti