sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Airam Huvila (led-valosarja)

Tein eilen hieman valohankintoja. Vanhat "jouluvaloni" eivät enää toimi, ja uusi terassi kaipaa muutenkin uusia valoja. Olisin halunnut sellaiset hehkulamppuja muistuttavat valot, mutta en löytänyt mistään sellaisia kirkkaalla tai valkoisella johdolla. Hintakin tosin oli ratkaiseva tekijä. Selailin nettiä ja löysin oikein kivat valot, Airamin Huvila-nimiset. Valot olivat sellaiset, että niitä voisi pitää syksylläkin. Väreinä oli ruskea ja valkoinen, ja tietenkin lähdin metsästämään valkoisia. Pikainen googlettelu kertoi, että Agrimarketissa oli viisi pakettia jäljellä. Sinne hurautin, ja siellähän ne valot minua jo odottelivatkin.

Ostin Clas Ohlsonilta pieniä koukkuruuveja, jotka sitten ruuvasin käsin terassin tukipuuhun. Kaksi valosarjaa ei meinannut riittää kuusi metriä leveälle terassilleni, mutta pienillä vippaskonsteilla sain kuin sainkin reilun viisimetrisen lamppujonon näyttämään hyvältä.

Siellä ylhäällä ne ovat! Airam Huvila.

Yritin ottaa kuvia myös pimeällä, mutta tunnelma ei välity kameraan kovin hyvin. Ovat nimittäin aivan todella ihanat valot.

Pihalta kuvattuna

...ja terassin portailta


Suosittelen lämpimästi! Agrimarketin muista ostoksista kerron myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti