sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kaksio 55 m2

Tervetuloa blogiini!

Ajattelin ihan ensin esitellä asuntoa, joka ei enää ole minun. Ostin kyseisen kerrostaloasunnon ensiasunnoksi vuonna 2009 ja asuin siellä kolmisen vuotta. Vaikka nykyään asustelen jo rivarissa, mieleeni jäi useita yksityiskohtia entisestä asunnostani. Materiaalivalintoihin sain vaikuttaa, joten suunnittelin värimaailman ihan itse. Enää en valinnoistani tykkää, sillä olen nykyään valkoisen koulukunnan tyttösiä. Tässä kuitenkin jotain kuvia.



Parvekkeen pinkki ja turkoosi maailma

Parveke oli kyllä ihana - parvekkeeksi. Nykyään kaipaan sitä, että pääsen ovesta ulos. Parveke oli siitä hieno, että näkymät olivat kahteen suuntaan ja muodoltaan se oli "putkilo". Tykkäsin erityisesti pinkin ja turkoosin yhdistelmästä.


Econ apinatapetti

Halusin asuntooni jotain erikoista, joten käytävän 1,5 metrin levyistä seinää koristi apinatapetti. Tapetti oli Eco-sarjaa, mutta sitä ei enää saa mistään. Onneksi säästin yhden rullan.


Olohuone

Olohuone oli melko iso, vaikkakin minun tavaramäärälleni turhan pieni. Lattia oli tummanruskeaa laminaattia (Upofloor) ja seinässä harmaata maalia (Tikkurila). Seinällä komeili Jukka Rintalan sisustustarra. Niitä saa edelleen Art4u-nettikaupasta. Vitriinin takana näkyy myös tapetti, jota ei enää mistään saa.

Näkymä keittiöstä

Keittiö oli ns. omassa rauhassa, mutta kuitenkin yhteydessä olohuoneeseen. En tykännyt perinteisistä liesikuvuista, vaan tilasin rosterisen Frankelta. Keittiö on Petra-keittiön perusmallistoa.

Olohuone ja ruokailutila

Kyllä oli pinkkiä ja turkoosia! Sohva (Askon) oli tuolloin vielä varsin jees, mutta alkaa nyt olla jo hieman lässähtänyt ja kulunut.

Makuuhuoneen ihana ovi (pahoitteluni kuvanlaadusta)

Makuuhuoneen ovi! Tuota on ikävä!

Makuuhuone ja ryppyinen päiväpeitto ;)

Makuuhuoneessa oli yllättäin tapetti, joka on jo kadonnut markkinoilta. Lamppu oli Ikeasta.

Lukunurkkaus

Lukunurkkauksessa oli Askon lepotuoli ja Barbapapa-hahmo. Molemmat siirtyivät mukanani uuteen asuntoon.

_____________________________________________________________________________________________


Niin vain kävi, että nykyään majailen hieman isommassa rivarissa. Lisää juttuja rivariasumisesta myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti